Sé d’un pardalet que pot ajudar-te a trobar feina

I aquest pardalet és: Twitter

Twitter, tot i no ser una xarxa especifica per al a recerca de feina, ofereix un gran ventall de possibilitats a l’hora de ser emprat per a la cerca d’aquell desitjat lloc de treball i per poder accedir a infinitat de recursos i informació útils per a quan aquesta es materialitza en una entrevista de treball o bé per ampliar la nostra formació i coneixements, podent així, ampliant el nostre abast dins el mercat laboral.

trobar feina a twitter

Per tal d’aconseguir això només cal seguir aquestes 3 senzilles indicacions:

1. Mitjançant el nostre perfil, podem publicar tota la nostra activitat relacionada en formació que realitzem, coneixements i habilitats que adquirim, mèrits professionals, etc. per tal de fer-nos visibles als nostres seguidors.

2. Cal seguir els perfils de les xarxes i pàgines en les que es publiquen ofertes de treball i ofertes formatives. Si no volem omplir el nostre timeline amb les constants actualitzacions d’aquests comptes els podem agrupar tots dins una llista (anomenada “feina” per exemple) sense la necessitat de ser seguidors, evitant així, la saturació del nostre “consum” de tuits diari ;)

3. Seguir usuaris especialitzats en tècniques de recerca de feina (RRHH), coaching, professionals i portals relacionats amb la nostra formació (enginyers, social media, dissenyadors, professors, etc.) i aprofitar tota la informació, coneixements i manuals que comparteixen. I per què no, arribar a ser vistos per ells mateixos i que siguin ells qui ens ofereixin o recomanin per a una vacant de feina.

Hi ha “experts” en l’anomenat “marca personal” que aconsellen crear un perfil professional exclusiu per a aquesta fita, per tal de no barrejar les publicacions personals amb les professionals i no mostrar (com diuen ells) una imatge poc seria. Jo, personalment, prefereixo l’opció de fer-ho des de el nostre compte habitual, ja que crec que una de les virtuts és, que a part del nostre perfil professional mostrem també la nostra forma de ser en el nostre dia a dia (que al cap i a la fi, com ens comportem dia rere dia també demostra les nostres actituds i aptituds davant possibles situacions laborals que ens puguem trobar)

 

Dejar un comentario

Posting your comment...

Subscribe to these comments via email