Model de negoci per a un video viral, el cas HARLEM SHAKE

Qui no sap què és un Harlem Shake? (No, no és res de caire sexual!) De ben segur la majoria dels que llegireu això heu vist algun vídeo d’aquest fenomen que s’ha extés al llarg de la xarxa social de videos YouTube.

Harlem Shake App

Tot i que recentment va sortir a la llum que no es tractava d’un simple vídeo viral, si no que era tot part d’una genial campanya de marquèting, no podem negar que aquest vídeo ha conseguit que milers d’usuaris de la xarxa vulguin “emular” un mateix comportament davant la càmera de video seguint el ritme i bogeria del tema musical de bauuer que porta el mateix nom.

Bé doncs, la gent de Hitcents hi van veure de seguida el negoci i van crear la App The Harlem Shake. App que amb uns quants pasos a seguir ens permet crear el nostre Harlem Shake a l’instant, aquesta ens eludeix la necessitat d’editar el video i música, fent-ho ella al mateix instant des del nostre iPhone.

captures harlem shake app

 

La App, tot i ser de descàrrega gratuïta, ens obliga a comprar el “unlock” si a part de visualitzar el nostre Harlem Shake, desitgem compartir-la a la xarxa i/o guardar-la al carret del nostre iPhone.

Els meus amics i jo la vam provar un dia a casa, i la veritat és molt divertida, us deixo el video per si us fa curiositat :-P

 PD: Des d’aquí donar gràcies als meus amics per autoritzar-me a publicar el video ;-)

Dejar un comentario

Posting your comment...

Subscribe to these comments via email