Com evitar que una amistat de facebook ens envie invitacions de jocs, concursos i aplicacions

Sovint, tenim alguna amistat a facebook que l’única activitat que hi publica són mèrits de jocs i participacions a concursos, aquest fet no ens ha de suposar gran problema, ja que amb silenciar les seves actualitzacions evitem veure aquestes molestes actualitzacions que de vegades embruten el nostre timeline.

El problema sorgeix quan aquesta amistat, no només fa aquestes publicacions, sinó que a més ens “bom-bar-de-ja” amb tot d’invitacions per jugar, provar aplicacions o bé participar a tots i cadascun dels concursos que hi troba a facebook.

notificacions facebook

La solució fàcil seria deixar l’amistat amb aquesta persona dins la xarxa, però molts cops (bé perquè és un amic de tota la vida, un familiar, o algú al que volem “tenir”) no podem presincidir de tenir-lo entre les nostres connexions.

Per això, a continuació us faig un petit “manual” de com evitar que una amistat ens envie invitacions d’aplicacions, esdeveniments o concursos sense necessitat de borrar-lo dels nostres contactes de facebook:

  • Una vegada identificats dins facebook, anem al símbol de configuració amb forma de peça mecànica (dalt a l’esquerra) i entrem al subapartat “configuració de privacitat(com podeu veure fent click a la imatge següent)

evitar invitacions aplicacions facebook 01

  • A continuació us apareixerà la pàgina de configuració de privacitat del vostre perfil on, a la vostra esquerra hi podreu visualitzar diversos apartats, aquí hi tindreu que fer click a l’anomenat “Bloquejos“, que al davant té una icona amb un símbol de direcció contraria.
  • Al seleccionar-lo canviarà la pàgina central on hi teniu varies opcions, la que a vosaltres us interessa és “Bloqueja sol·licituds d’aplicacions“. És aquí on heu d’escriure el nom d’aquest “amic/amiga” del qual no desitgeu rebre cap sol·licitud (joc, concurs, aplicació…) Veureu que quan comenceu a escriure el seu nom apareix a baix, només cal que el seleccioneu i fet! Ja no rebreu cap invitació d’aquesta persona i podreu seguir rebent les seves actualitzacions d’estat.

(Ho podeu veure fent click a la imatge següent)

evitar invitacions aplicacions facebook 02

PD: Veureu que, a continuació també hi ha l’opció d’evitar rebre sol·licituds d’esdeveniments, el funcionament és el mateix que l’anterior i serveix per a anul·lar les invitacions d’aquells usuaris que són addictes a fer esdeveniments per a tot!  ;-)

1 Comment

  • miguel

    Bon article i molt útil per usuaris de Facebook una mica “pesadets” amb els jocs i aplicacions.

    12 abr
    Reply

Dejar un comentario

Posting your comment...

Subscribe to these comments via email