Buscar feina a Linkedin automàticament amb Hootsuite

Molts (la majoria que tingueu contacte amb el món Social Media) coneixereu ja Hootsuite, aquesta fantàstica eina gratuïta de publicació i monitorització de les xarxes socials, que permet publicar, programar i revisar les publicacions en diferents xarxes socials (twitter, facebook, google+, pinterest) i des d’una única aplicació.

Però avui no parlaré de Hootsuite com una eina per al social media, avui vaig a parlar-vos d’una propietat molt útil per aquells i aquelles, que encara que no sou community managers ni teniu cap relació amb el món 2.0 esteu tot el dia navegant per internet i les xarxes socials amb una única finalitat: buscar feina a internet. (I quan parlem de treball i xarxes socials a tots i totes ens ve al cap una mateixa paraula LINKEDIN)

La peculiaritat realment útil que ofereix Hootsuite per els i les que realitzen la difícil tasca de buscar feina a Linkedin és la possibilitat que ofereix de tenir una columna en la què podem visualitzar un llistat personalitzat d’ofertes laborals d’acord amb les nostres especificacions i que a més s’actualitzara automàticament.

El procés és molt senzill (Anem allà!):

Un cop afegit vostre perfil de Linkedin a dins de Hootsuite, i tenint localitzada la pestanya de Linkedin, a la part superior esquerra podreu localitzar un botó amb el text “+ Añadir Columna

Buscar feina amb hootsuite 1 de 3

En prémer us apareixerà una finestra en la qual heu d’escollir com a xarxa social Linkedin i fer clic en la pestanya “buscar trabajo”. Per defecte estarà seleccionat el vostre perfil de Linkedin (si no és així selecciona’l ;-) ) i l’única acció que heu de fer és omplir el camp on indica “Introduce término de busqueda” amb:

    • Treball / lloc desitjat a cercar
    • Zona / localització de l’oferta (Ciutat, província …)

buscar feina amb hootsuite 2 de 3

I això és tot!

Immediatament apareixerà dins de les pestanya Linkedin una columna anomenada com “Buscar trabajo” on aniran apareixent les ofertes laborals publicades a Linkedin que coincideixin amb els paràmetres de cerca indicats.

buscar feina amb hootsuite 3 de 3

Ara només falta estar ben atent a la pantalla, tenir un bon currículum actualitzat a Linkedin i preparar-se bé les entrevistes a les que us convoquin.

Espero que us sigui d’utilitat i que la força us acompanyi tingueu molta sort! ;-)

 

Links:

Registra’t gratuïtament a Linkedin i crea el teu perfil profesional

Registra’t i utilitza gratuïtament Hootsuite

 

Dejar un comentario

Posting your comment...

Subscribe to these comments via email