5 coses de Prezi que pot ser no sabies

Prezi és, avui per avui, un dels editors més sorprenent visualment per a presentacions, deixant programaris com Keynote i Powerpoint a un nivell anacrònic, Prezi amb els seus efectes i funcionalitats no deixa indiferent a ningú.

captura pagina principal prezi.com

Però si ja utilitzes Prezi per a les teves presentacions, cursos i conferències (si no és així ja fas tard) no t’estic explicant res de nou, per això aquí va un recull de “5 coses de Prezi que pot ser no sabies;-)

 1. Dins Prezi existeixen (i es pot filtrar la seva cerca) presentacions “reutilitzables” amb dissenys adaptables a les teves necessitats, així mateix a Internet també hi ha disponibles una sèrie de repositoris amb paquets de vectors i plantilles gratuïts, exclusius per a la utilització a Prezi.
  plantilles reutilitzables prezi
 2. Prezi permet, en totes les seves versions (també a la gratuïta) descarregar qualsevol de les nostres presentacions en un arxiu portable executable en qualsevol sistema operatiu i sense necessitat de connexió a Internet.
  crear un presentació portatil amb prezi

 3. L’opció d’importar arxius Powerpoint separa no només les diapositives d’aquestos, si no que a més separa els continguts de cada una de les diapositives, permetent així utilitzar per separat cada text, imatge, vídeo, etc. que contenen.
 4. Les presentacions, tot i emprar la tecnologia flash, poden visualitzar-se amb la App per a iPhone i, només visualitzar, sinó que a més permet crear-ne amb la App per a iPad.
  prezi per a iPhone i iPad

 5. La versió de pagament PRO (13,25$/mes) inclou un editor d’escriptori que permet crear i editar presentacions de manera off-line. 
  editor prezi per a escriptori

1 Comment

 • Albert Arques

  El vaig conèixer a través del Singulars del 33 i la veritat és que va molt bé. És com si poséssis lubricant al PPT. De totes maneres, continua sent vital preparar-se la presentació!

  20 abr
  Reply

Dejar un comentario

Posting your comment...

Subscribe to these comments via email