instagram: 10 coses per a gaudir-ne més del seu ús

Instagram és, avui per avui, una de les més utilitzades xarxes socials de fotografia i com a usuari habitual que sóc, a continuació exposo: 10 coses per a gaudir més el teu ús d’instagram:

ultraheroi photo instagram

1. Per a donar-li un “like” a una foto ràpidament, només cal fer-hi un “doble toc” (tap-tap!). Aquesta, segurament ja la sabies ;)
2. Si tens twitter, comparteix allí també les teves fotos. Et faràs més visible per a altres usuaris que no et segueixen a l’ instagram (mitjançant retuits, per exemple).
3. Utilitza hastags: No només a l’enunciat de les fotos, també pots introduir-ho com a comentaris, posa’ls en català, castellà, anglès,etc. Al introduir-los facilites que les teves fotos apareguin a les cerques d’altres usuaris. Pots introduir els hastags inclús a les fotos ja publicades i fer així augmentar els “likes”.
4. Si utilitzes freqüentment alguna serie de hastags ( #iphone4, #iphoneonly, #igers, #instagramers, #picoftheday, #bestpic, #bestpicture, #photo…) desa’ls a l’aplicació notes del teu smartphone i enganxa-ho als comentaris de cada una de les fotos que hi fas.
5. Utilitza webs externes per consultar les fotos més votades, els hastags més utilitzats, i com no, seguir, comentar i votar les fotos del teu “timeline” des de el teu ordenador: ink361, gramfeed, extragr.am , statigr.am.
6. Si vols respondre a un altre usuari que ha fet algun comentari en alguna foto (teva o no), simplement toca uns segons el nick del usuari en qüestió i t’apareixerà l’opció d’ anomenar-lo
7. T’agradaria veure totes les fotos fetes des d’un mateix lloc? Només cal que hi facis un toc a la ubicació i et mostrarà totes les realitzades des d’aquell punt (remarcar la importancia d’ indicar sempre una ubicació)
8. Utilitza les teves fotos preferides per a personalitzar tot el que vulguis: àlbums físics, carcasses per a smartphone, llenços, un fons per al teu perfil de twitter, adhesius, postals, tasses, calendaris, i un llarg etc, etc, etc.
9. Descarregat l’aplicació Instagram Tips, on hi descobriràs tots els trucs possibles a instagram
10. Com a totes les xarxes socials, fes-te visible: comenta, vota, busca i participa!

Espero que hagis descobert alguna cosa nova amb aquest post, i com no, espero veure’t a instagram, em trobaràs com a @ultraheroi :-P

Dejar un comentario

Posting your comment...

Subscribe to these comments via email